Agriturismo dai du bourdei - di Sisti Federica Loc. Ca’ Marchino, 61020 Frontino (PU)

Foto

Qui Som/Contactes

La Granja, amb un total de gairebé 100 hectàrees, envoltada de boscos i terres de conreu, és des de fa temps patrimoni de la família Sisti, que al llarg dels anys, de generació, en generació, ha ampliat la propietat amb l'adquisició de terrenys addicionals.

Després de generacions d'activitats agrícoles de la vella granja familiar, nosaltres “du bourdei”, Alessandro i Federica, hem decidit reestructurar la casa centenària, i convertir-la en el símbol de la nostra família d'origen, en memòria del passat noble i en el focus d'una activitat cultural intensa i apassionada.
La cultura és de fet el pivot de l'activitat de la propietària de “Dai du bourdei”.

Em presento... el meu nom és Federica.
Mestra d'escola primària, estudiant de doctorat en pedagogia de la cognició a la Universitat d'Urbino, col·laboradora en diversos cursos de la universitat, m'encanta ensenyar als nens, però també als adults.
Escric poesia, assajos sobre la pedagogia i la didàctica i llibres de ficció. Experta en la didàctica de l'autobiografia, projecto i realitzo cursos de lectura i escriptura creativa, a les escoles i universitats. M'agrada especialment la combinació entre cultura i naturalesa, molt convençuda del gran poder d'evocació que té la natura en l'ànima humana i com la visió d'un bell paisatge pugui capturar les més belles emocions, els pensaments més profunds i les visions més dolces...

És per això que la meva família i jo hem decidit fer de la vella casa de camp “Ca Marchino” el cor de la nostra granja des de fa diverses generacions, en el nostre agroturisme “Dai du bourdei”, i hem decidit anomenar-la així, en la memòria del nostre estimat pare, el protagonista del llibre “I du bourdei” (link) que explica la història de si mateix com un nen, en el rerefons d'aquests bells turons.